preskoči na sadržaj

Elektrotehnička škola Split

 > Naslovnica
Vijesti

Naš tim s LiftOff aplikacijom pobjednik je ovogodišnjeg natjecanja „Ideja godine“

Autor: Tina Madunić, 10. 5. 2018.

Na finalu „Ideja godine – Novim tehnologijama do poslovnog uspjeha“, svoje znanje i kreativnost uložene u oblikovanje vrijednih ideja predstavilo je osam timova.

Pred stručnim žirijem u jakom sastavu i svojim kolegama srednjoškolcima i mentorima, sudionici su prezentirali svoje poduzetničke ideje na kojima su predano radili proteklih nekoliko mjeseci. „Ideja godine“ održala se šestu godinu zaredom, u organizaciji portala Srednja.hr, u suradnji s glavnim partnerom Effectus – studij financije i pravo, uz prijatelje projekta IN2, Razvojna agencija Zagreb i Tehnološki park Zagreb.

U okršaju poslovnih rješenja i inovativnih ideja, najbolji poslovni plan i prezentaciju svoje ideje napravio je tim LiftOff iz III. Gimnazije i Elektrotehničke škole u Splitu, u sastavu: Roko Radanović, Toma Puljak i Dražen Barić, a uz mentorstvo profesorice Marije Rakić Mimice. Svojim projektom multifunkcionalne aplikacije LiftOff koja korisnicima dronova nudi analizu vremenskih prilika, čak i u realnom vremenu, odnijeli su glavnu nagradu na VI. Ideji godine.

LiftOff je multifunkcionalna aplikacija za ljubitelje dronova koja konkretno nudi raščlanjenu analizu prikladnosti sadašnjih i budućih vremenskih prilika za let. Osim toga što omogućuje i amaterima da utvrde vremenske prilike pa čak i u realnom vremenu, LiftOff nudi i dodatne funkcionalnosti poput pronalaska popularnih lokacija i bilježenja letova i statistike.

Čestitamo!
Prijava u

 e-DNEVNIK 

CMS za škole logo
Elektrotehnička škola Split / Teslina 2, HR-21000 Split / ss-elektrotehnicka-st.skole.hr / ured@ss-elektrotehnicka-st.skole.hr
preskoči na navigaciju