preskoči na sadržaj

Elektrotehnička škola Split

 > Naslovnica
Vijesti

Projekt Sve tajne pismenosti

Autor: Tina Madunić, 19. 9. 2018.

Od 7.9. do 9.9. održana je četvrta edukacija u sklopu projekta Sve tajne pismenosti. Edukacija se odvijala u Sisku za 30 nastavnika iz Elektrotehničke i prometne škole Osijek, Tehničke škole Sisak i naše škole.

Predavačica je bila Maja Jukić, dipl. ing. elektrotehnike i konzultant u području obrazovanja. Tema predavanja bila je „Kako organizirati istraživačku i projektnu nastavu?“. Na edukaciji je pruženo mnogo odgovora na ovo pitanje. Odgovore nije pružila samo predavačica već i brojni kolege koji su izvrsni u organiziranju i provođenju ovakvih tipova nastave. Čulo se mnogo dobrih ideja, od kojih su neke već s prvim tjednom nastave krenule u učionice naše škole. 
Tri kurikula koja su proizašla iz ovog projekta počet će se provoditi u ovoj nastavnoj godini. To su:  Pismenost – ključ uspjeha, Digitalni laboratorij i Kino klub dokumentarnog filma - NaPravI koji će se nakon provedenog projekta, zajedno s ostalim nastavnim sadržajima, moći preuzeti sa stranice projekta http://svetajnepismenosti.com/index.php/hr/ i koristiti u školama diljem Hrvatske.

Morana Sunara, prof. 

 


Priloženi dokumenti:
Radionica.JPG (1.69 MB)
Radionica_2.JPG (2.13 MB)
Kupa.JPG (1.20 MB)


Prijava u

 e-DNEVNIK 

CMS za škole logo
Elektrotehnička škola Split / Teslina 2, HR-21000 Split / ss-elektrotehnicka-st.skole.hr / ured@ss-elektrotehnicka-st.skole.hr
preskoči na navigaciju