preskoči na sadržaj

Elektrotehnička škola Split

 > Naslovnica
Vijesti

Obilježili smo Dan sigurnijeg interneta

Autor: Tina Madunić, 28. 2. 2018.

Međunarodni Dan sigurnijeg interneta ove godine obilježio se u utorak, 6. veljače 2018. godine pod motom Stvaranje, povezivanje i dijeljenje poštovanja: Bolji internet počinje s vama.

 

Centar za sigurniji internet i ove godine sudjelovao je kroz niz aktivnosti u obilježavanju Dana sigurnijeg interneta u sklopu projekta sufinanciranog od strane Europske unije, „Safer Internet Center Croatia: Making Internet a good and safe place“ (2015-HR-IA-0013).

Pritom su 20. veljače posjetili i našu školu te su održali radionicu pod nazivom Pa što? Nisam snimio, samo sam podijelio/la u 1. d razredu. Cilj radionice bio je poticati i promaknuti sigurniju i odgovorniju upotrebu tehnologije i mobilnih uređaja te osvijestiti moguće rizike dijeljenja osobnih informacija na društvenim mrežama.

U sklopu radionice podijeljene su i brošure HAKOM-a „Kako zaštiti dijete u svijetu interneta, mrežnih tehnologija i mobilnih telefona“ namijenjene učenicima i roditeljima. Za sve zainteresirane učenike brošure su dostupne u uredu pedagoginje.    

Anja Bulog, mag. paed. 


Priloženi dokumenti:
1.d_radionica.jpg (2.71 MB)


Prijava u

 e-DNEVNIK 

CENTAR IZVRSNOSTI SDŽ
CMS za škole logo
Elektrotehnička škola Split / Teslina 2, HR-21000 Split / ss-elektrotehnicka-st.skole.hr / ured@ss-elektrotehnicka-st.skole.hr
preskoči na navigaciju