preskoči na sadržaj

Elektrotehnička škola Split

 > Naslovnica
Vijesti

Posjet Infobip Shift konferenciji Zadar 8.rujna 2021.g.

Autor: Darija-Marija Jelić, 13. 10. 2021.

8.rujna 2021. u sklopu projekta Uspostave Regionalnog centra kompetentnosti za elektrotehniku i računalstvo Splitsko-dalmatinske županije u kojem smo škola partner, 18 učenika naše škole, učenici Tehničke škole Šibenik te predstavnici Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije posjetili su Infobip Shift konferenciju u Zadru.

Deseto izdanje developerske konferencije Infobip Shift okupilo je developere, predstavnike IT sektora i najvećih globalnih tehnoloških kompanija te osnivače preko 200 startupova koji su dobili priliku predstaviti se ključnim ljudima iz industrije i posjetiteljima iz cijelog svijeta. U sklopu konferencije nastupilo je 60 govornika koji oblikuju tehnološku industriju, a među vodećima su predstavnici najpoznatijih globalnih kompanija poput Microsofta, Amazona i Googlea.

U sklopu posjeta, predstavnici tvrtke Infobip predstavili su nam tijek razvoja svoje firme od početaka startupa u garaži do tvrtke jednoroga vrijednosti više od milijardu dolara te su nam približili zanimanje developera.

Profesorica Darija-Marija Jelić kao suradnik u projektu Uspostave RCK za elektrotehniku i računalstvo predstavila je ovaj projekt usmjeren ka unaprjeđenju mogućnosti učenja temeljenog na radu za učenike i odrasle polaznike strukovnog obrazovanja u podsektoru elektrotehnike i računalstva što će rezultirati unapređenjem njihovih kompetencija te ih uskladiti s potrebama tržišta rada.

 


Priloženi dokumenti:
Infobip_Zadar1.jpg (185.26 KB)
Infobip_Zadar2.jpg (153.67 KB)
Infobip_Zadar3.jpg (80.66 KB)
Infobip_Zadar4.jpg (155.32 KB)
Infobip_Zadar5.jpg (187.78 KB)


Prijava u

CENTAR IZVRSNOSTI SDŽ
ICT SDŽ EDIT

CMS za škole logo
Elektrotehnička škola Split / Teslina 2, HR-21000 Split / ss-elektrotehnicka-st.skole.hr / ured@ss-elektrotehnicka-st.skole.hr
preskoči na navigaciju